Σοκάρουν οι περιγραφές των αστυνομικών: Έσωσαν την 22χρονη από βιασμό μέχρι θανάτου

0
37

Οι καταθέσεις και οι περιγραφές των αστυνομικών της Ασφάλειας για την υπόθεση του βιασμού της 22χρονης φοιτήτριας από τον 52χρονο «τυφλό» βασανιστή σοκάρουν.

Πεπεισμένοι ότι ο υπέρβαρος μεσήλικας θα βασάνιζε μέχρι θανάτου το νεαρό κορίτσι και ψάχνοντας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή για ανάλογες περιπτώσεις νεαρών κοριτσιών με το ίδιο ανατριχιαστικό φόντο, στο μίζερο υπόγειο του τρόμου οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, του τμήματος Ζωγράφου και Δάφνης προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ μιας υπόθεσης που δεν έχουν συναντήσει στα ελληνικά χρονικά.

Στο διαβιβαστικό οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά τι είδαν στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Όθωνος όταν έσπασαν την πόρτα με σφυρί. Η κοπέλα ήταν: «δεμένη πισθάγκωνα με ιμάντα περασμένο στη μέση της με ειδικές προσαρμογές στο πίσω μέρος, μισόγυμνη χωρίς εσώρουχα σε ημίδιπλο μεταλλικό κρεββάτι σε υπνοδωμάτιο φιμωμένη με μονωτική ταινία, με τα κάτω άκρα δεμένα από τον αστράγαλο, με ιμάντα το κάθε ένα δεμένο στο μεταλλικό πλαίσιο του προσκέφαλου του κρεβατιού και με τα μάτια καλυμμένα με μαύρη μάσκα. Στη μέση της υπήρχε κατεβασμένο ένα αμάνικο φόρεμα ενώ ήταν εξαιρετικά κακοποιημένη με αιματώματα στο πρόσωπο και σημάδια στους καρπούς από τα δεσμά και τη μεγάλη χρονική διάρκεια που ήταν στην κατάσταση αυτή». Για το σκηνικό του τρόμου που είχε στηθεί αναφέρουν πως «Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο ομοιώματα ανδρικού μορίου, ένας υπολογιστής με μεγάλη οθόνη τροποποιημένος με πολλά παρελκόμενα κάμερες εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μεγάλη καλωδίωση κλπ. Ειδικά γυαλιά με μικροκάμερα και κάρτες μνήμης στο σκελετό μια φιάλη με ύποπτη υγρή ουσία καθώς επίσης και τα ενδύματα της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο με τη μπαταρία βγαλμένη. Ο δράστης βρέθηκε ημίγυμνος, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην υπηρεσία μας όπου εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του».