Σάκης Ρουβάς: Είναι «Ζήτημα Ζωής» να απολαύσετε το νέο τραγούδι του

0
26

Είναι «Ζήτημα Ζωής», τραγουδά ο ερωτικός Σάκης Ρουβάς για να μας μπλέξει στα μονοπάτια της αγάπης.

Ο Σάκης Ρουβάς αφυπνίζει αναμνήσεις και μας προσκαλεί να απολαύσουμε την καινούρια και άκρως ερωτική επιτυχία του!

Ο κορυφαίος Έλληνας performer των τελευταίων 25 χρόνων, έχοντας φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο της εγχώριας pop σκηνής, πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με τις νότες του νέου τραγουδιού του, ασκώντας για άλλη μία φορά την ακαταμάχητη γοητεία του.

Οι εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά με την Πάολα και την Τάμτα στο «Κέντρο Αθηνών», σε ένα σχήμα που χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος, έχουν εξελιχθεί στο «talk of the town» της πόλης. Ως συνέπεια της αδιάκοπης προσέλευσης, το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα της σεζόν θα ξεσηκώνει το κοινό μέχρι τις 11 Μαρτίου.

Εκτός κάδρου δε γίνεται να μείνει και η επιτυχημένη παρουσία του Σάκη Ρουβά ως «coach» στο «The Voice», στο δημοφιλέστερο μουσικό show στην Ελλάδα και τον κόσμο. Τα συναρπαστικά lives είναι σε εξέλιξη και η υψηλή συγκέντρωση ταλέντων στο #TeamSakis αυξάνει εκθετικά τις πιθανότητες να προέρχεται από εκεί ο τελικός νικητής.

«Να ‘ρθεις σαν βροχή μαγική»

Έπειτα από την έκρηξη ρυθμού του εθιστικού «Όλα», με ένα κράμα «μακρινών» και dance ήχων, ο Σάκης Ρουβάς βαδίζει στα πιο ερωτικά μονοπάτια χαράζοντας έναν κύκλο γύρω από τις αμυχές που έχουν προκαλέσει πράξεις και αισθήματα.

Είναι «Ζήτημα Ζωής», γι’ αυτό προσδεθείτε στις θέσεις σας για να αρχίσει το ταξίδι στα μήκη και τα πλάτη του έρωτα. Όχημα είναι η καινούρια επιτυχία του Σάκη Ρουβά με το τίτλο «Ζήτημα Ζωής».

Ο χρόνος διαγράφεται στο αντίκρισμα του ορίζοντα, εκεί όπου οι αναμνήσεις αφυπνίζονται και τα λάθη αναδύονται στην επιφάνεια. Τα χρώματα της νύχτας αλλάζουν και η διχαστική σιωπή απλώνεται παντού. Είναι «Ζήτημα Ζωής».

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στους Μoz και Axcèlle αντίστοιχα. Το video clip σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μικρός.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here