Πρώτη στα στοιχήματα η Ελλάδα για τη φετινή Eurovision

0
44

Η Ελλάδα «φιγουράρει» στη πρώτη θέση των δημοφιλέστερων γραφείων στοιχημάτων ανά το κόσμο ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει την 62η Eurovision 2017!

Με ανοδικές τάσεις από την πρώτη ημέρα των επίσημων ανακοινώσεων της ΕΡΤ ότι η τραγουδίστρια Demy θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην επερχόμενη διοργάνωση, ξεκίνησαν και τυπικά τα διάφορα στοιχήματα που συναντάμε κάθε χρόνο και σε αυτά αποτυπώνεται το θετικό κλίμα που έως τώρα επικρατεί αναφορικά με την συμμετοχή της Ελλάδα που ούτως ή αλλιώς είναι χώρα που κατά γενική ομολογία την θέλουν παρούσα στο θεσμό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η τιμιτική αυτή θέση εξασφαλίστηκε χωρίς καν να υπάρχει τραγούδι από τη χώρα μας.
Η φετινή Ελληνική πρόταση ξεκίνε από την θέση νούμερο 8, ανέβηκε στην θέση 5 και αυτή τη στιγμή έχει εκτοξευθεί στην θέση νούμερο ένα, κάτι που η αλήθεια είναι είχε να συμβεί πολλά χρόνια.

Χωρίς το INFE GREECE και ο υπογράφων να ενστερνίζονται όλα αυτά που για κάποιους δείχνουν μια «τάση» ενώ για άλλους είναι απλά ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού αλλά και τζόγου, που έχει γκρεμιστεί πολλές φορές εν μια νυχτί σαν χάρτινος πύργος μιας που τα τελικά αποτελέσματα δεν αποτύπωναν όσα επί μήνες διαρρέονταν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνον ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί ότι γενικότερα υπάρχει ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα για την δική μας επιλογή φέτος ως χώρα,η οποία ευελεπιστούμε να συνεχισθεί και μετά την ακρόαση του επικρατέστερου τραγουδιού που θα ταξιδέψει στο Κίεβο, ενώ θα μεταφραθεί και σε points τον ερχόμενο Μάιο.

Στη δεύτερη θέση των προβλέψεων συναντάμε την Ρωσία ενώ αμέσως μετά την νεοφερμένη Αυστραλία για να κλείσει η ομάδα των νικητών του βάθρου. Σημειώνουμε επίσης ότι καμία από τις παραπάνω δύο χώρες δεν έχουν επιλέξει τραγούδι για εφέτος, ενώ η Αλβανία που έχει ήδη ανακοινώσει εδώ και καιρό την συμμετοχή της φιγουράρει στην τελευταία θέση των στοιχημάτων.

Η είδηση της πρωτιάς στα στοιχήματα.έχει ενθουσιάσει τους Έλληνες φαν,ενώ υπάρχει και μια μειονότητα που αμφισβητεί αυτή την υπεραισιοδοξία και περιμένει όλα να κριθούν μετά την ακρόαση του τραγουδιού του Δημήτρη Κοντόπουλου.
Μένει να δούμε πως η ομάδα που θα χειριστεί την Ελληνίδα εκπρόσωπο (προώθηση τραγουδιού εντός και εκτός, σχέση της με media-fans, επαφές τους με άλλες αντιπροσωπείες χωρών κλπ) έτσι ώστε όλη αυτή η θετική εικόνα να αποδώσει καρπούς και να αποφέρει μια πολυπόθητη καλή θέση τη τελική βραδιά και γιατί όχι και μια νίκη.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν που ενώ η εκπροσώπηση μας ήταν «χλιαρή» κατάφερνε να σκαρφαλώσει ψηλά εξαιτίας σωστών χειρισμών, ενώ αντίθετα υπήρξαν καλά τραγούδια που δεν έτυχαν θερμής υποδοχής μιας που οι λάθος χειρισμοί των υπευθύνων μεταφράστηκαν σε απώλεια ψήφων.Για να δούμε ένα αυτή τη χρονιά οι…υπεύθυνοι θα αναλογισθούν ότι η υποχρέωση που έχουν «αναλάβει» είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί για αυτό το λόγο και τοποθετήθηκαν σε αυτή τη θέση .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕΠΟΠ: Έρχονται προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία
Επόμενο άρθροΚόβεται ξαφνικά πρωινή εκπομπή!
Το Extacy Radio δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2015, μετά από έρευνα αγοράς και προεργασία αρκετών μηνών. Η δύναμη και το ακροατήριο του Extacy Radio πολλαπλασιάζεται εάν σκεφτούμε ότι ο σταθμός είναι από τους πρώτους διαδικτυακούς σταθμούς με 24ωρη ροή και ο πρώτος Ελληνικός Καθαρά διαδικτυακός σταθμός με STUDIO για την παραγωγή των εκπομπών του.