Ποιος κριτής του Voice είπε: Είχα εμμονή με τα ναρκωτικά!

0
20

Σε μια εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, ο αγαπημένος τραγουδιστής και κριτής του The Voice Πάνος Μουζουράκης μίλησε ανοιχτά και για το θέμα των ναρκωτικών.

Σε παλαιότερη συνέντευξη σου είχες παραδεχτεί ότι έπαιρνες ναρκωτικά. Σε ενοχλεί που ακόμα και σήμερα αναπαράγεται αυτή σου η δήλωση;

Στα πρώτα βήματά μου, προσπαθώντας να είμαι ειλικρινείς στις συνεντεύξεις μου, μίλησα για την εμπειρία μου αυτήν χωρίς να έχω υπόψη μου την έννοια της επικεφαλίδας και του τίτλου. Οτιδήποτε και να έχω κάνει στο παρελθόν-καλό η κακό- με οδήγησε σήμερα στο να είμαι αυτός ο άνθρωπος. Σκέφτηκα πολλές φορές: “Κακώς το έκανα” και μετάνιωσα άλλες τόσες. Αναζήτησα μια μηχανή του χρόνου που θα μπορούσε να με γυρίσει πίσω, να αλλάξω κάποιες κακές συνήθειες η πράξεις. Αλλά όχι. Αν είχα αλλάξει τα πράγματα δεν θα είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα ήμουν το ίδιο συμπονετικός και δεν θα μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει να κάνεις λάθος. Αποφάσισα να συγχωρήσω εμένα για τα λάθη μου και έτσι να μπορέσω να αγαπήσω και τους άλλους ανθρώπους.

Η ταμπέλα “ναρκομανής” ή “αλκοολικός” θα σε ακολουθεί για καιρό πιστεύεις;

Ναι, επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να αναπαράγουν τίτλους του παρελθόντος για χάρη του ‘κλικ’, της ταμπέλας όπως λες και εσύ, και για να πουλήσουν παραπάνω φύλλα στα περιοδικά τους. Εμένα όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν με αφορούν γιατί δεν ήρθα εδώ για να αλλάξω τον κόσμο. Μέσα μου τους έχω συγχωρέσει ήδη. Θεωρώ όμως ότι αν υπάρχουν όντως Jedi και Sith (σ.σ.: χαρακτήρες από τις ταινίες Star Wars) εγώ πλέον ανήκω στους Jedi και αυτοί είναι οι Sith, και είναι στη σκοτεινή πλευρά.

Τελικά, πρέπει η δεν πρέπει να λέει δημόσια κάποιος γνωστός ότι έχει κάνει ναρκωτικά;

Καταρχάς, το να λες ψέματα είναι αμαρτία. Ίσως το κακό είναι αν παίρνεις έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι επηρεάζει τη νεολαία και αντί να προσπαθήσεις να κολλήσεις δίπλα του έναν τίτλο με τον οποίο θα μπορούσε να παραδειγματιστεί ένα παιδάκι, εσύ να του κολλάς έναν τίτλο από μία συνέντευξη χρόνια πίσω με αποτέλεσμα να πει στο τέλος, το παιδάκι: “ΟΚ, αφού έκανε ναρκωτικά ο Μαζουράκης θα κάνω και εγώ”.