Ο πολυεκατομμυριούχος που γυρίζει τον κόσμο με την οικογένειά του χωρίς να ξοδεύει ούτε ευρώ Περισσότερα: Ο πολυεκατομμυριούχος που γυρίζει τον κόσμο με την οικογένειά του χωρίς να ξοδεύει ούτε ευρώ

0
22

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για ανθρώπους που παράτησαν τις δουλειές τους και γυρίζουν τον κόσμο και μας πιάνει ένα αίσθημα ζήλιας. Στην περίπτωση του Garrett Gee, μάλλον η ζήλεια μας θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Κι αυτό γιατί ο Gee πούλησε το 2104, την εφαρμογή, Scan, στο Snapchat και ως συνιδρυτής της εταιρείας, έλαβε 50 εκατομμύρια δολάρια από την εξαγορά. Και αποφάσισε να πάρει την γυναίκα του και τις δυο κόρες του και να γυρίσει τον κόσμο. Τι; Νομίζετε πως ξοδεύει τα 50 εκατομμύρια που πήρε; Εδώ είναι που θα ζηλέψετε ακόμα περισσότερο.

Όταν πήρε τα λεφτά από την εξαγορά και αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο, πούλησε το σπίτι του για 42.000 ευρώ. Η οικογένεια αναχώρησε για πολλαπλές κατευθύνσεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα blog, το Bucket List Family, που διηγείται τα ταξίδια της μέσω κειμένων και φωτογραφιών.

Όταν η οικογένεια κατάλαβε πως είχε ξοδέψει τα 37 χιλιάρικα από την πώληση του σπιτιού, το blog άρχισε να παίρνει χορηγίες και επί πληρωμή συνεργασίες με social media. Έτσι συνέχισαν να ταξιδεύουν, είτε ξοδεύοντας τα έσοδα από το blog, είτε με πληρωμένα ταξίδια από χορηγίες. Τα 50 εκατομμύρια έχουν μείνει στην τράπεζα….

Οι οικογένεια Gee ταξιδεύει για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο. Έχουν πάει σε διάφορες γωνιές του κόσμου, μαθαίνοντας πολλά πράγματα και γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Όπως θα δείτε και παρακάτω, έκαναν και μια βόλτα από την χώρα μας και συγκεκριμένα την Μύκονο. Η Bucket List Family κοντεύει το μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram.

Ο Gee δήλωσε: «Όσο είσαι νέος το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα brand γύρω από τον εαυτό σου. Προσπαθώ να ζω την ζωή μου χωρίς αύριο και ξαναρχίζω από την αρχή». Σοφά λόγια, ευτυχισμένων και ξέγνοιαστων ανθρώπων…

σμένων και ξέγνοιαστων ανθρώπων…