ΝΔ για εξελίξεις στο ΔΟΛ: Η κυβέρνηση εκβιάζει με δικαστικές εκκρεμότητες του εκδότη

  0
  19

  Τοποτηρητή του ΣΥΡΙΖΑ στον ιστορικό δημοσιογραφικό οργανισμό χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση τον Βασίλη Μουλόπουλο

  Για εκβιασμό σε βάρος του εκδότη του ΔΟΛ με τη χρήση από την πλευρά της κυβέρνησης δικαστικών εκκρεμοτήτων κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τις εξελίξεις στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει το Βασίλη Μουλόπουλο «τοποτηρητή» του ΣΥΡΙΖΑ στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και σημειώνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και κάθε λογής μεθοδεύσεων ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

  Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

  «Μετά το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών η Κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της.

  Η στάση της προς τους εκδότες:

  Πρώτα τους κατήγγειλε ως διαπλεκόμενους.
  Στη συνέχεια συναλλάχθηκε μαζί τους.
  Τώρα χρησιμοποιεί δικαστικές εκκρεμότητες και εκβιάζει.

  Με αυτόν τον τρόπο τοποθετεί ως τοποτηρητή της τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της “Αυγής” στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.
  Δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία.
  Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και κάθε λογής μεθοδεύσεων ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
  Ο πλουραλισμός, η πολυφωνία και η ίδια η Δημοκρατία θα αποδειχθούν πολύ ισχυρότερες από τα άθλια σχέδια της Κυβέρνησης».