Κωνσταντίνος Αργυρός: «Στη Δική Μου Αγκαλιά» με νέο single

0
38

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο νέος δίσκος του «Όσα Νιώθω» δε σταματούν να προτείνουν μεγάλες επιτυχίες! Με κάθε τραγούδι του ο καλλιτέχνης κατακτά με χαρακτηριστική άνεση τα charts, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της διαδρομής του.

Όλα άρχισαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά «Άκου το σύμπερασμά μου…» και με «Το Συμπέρασμα» – σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη – να κυριεύει το Νο1 του ελληνικού airplay επί δεκατρείς συνεχείς εβδομάδες.

Η επιτυχία ήταν αρκετή για να του πούμε «Τα Κατάφερες». Βέβαια, το ίδιο ακριβώς μας είπε και ο ίδιος με τον τελευταίο προπομπό του καινούριου άλμπουμ του και με ένα ακόμα hit που ακούστηκε δυνατά, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

«Εγώ Αθήνα και εσύ Θεσσαλονίκη», έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης και τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», την επόμενη ραδιοφωνική επιτυχία του «Όσα Νιώθω». Ο χειμώνας ανήκε στο ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το «Όσα Νιώθω», σε μουσική – στίχους Λευτέρη Κιντάτου, σάρωσε στις προτιμήσεις και έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων μηνών.

Τα τρία τελευταία τραγούδια έφτασαν μία ανάσα από την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, αφού πλασαρίστηκαν στην κορυφαία δυάδα του airplay.

%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%cf%89-cd-album-cover-2016

Ακούστε το νέο δίσκο επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Όσα Νιώθω» «Στη δική μου αγκαλιά θα βγάζεις τους χειμώνες» Παραμένοντας επιτυχώς στο «Fantasia» με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη, με εμφανίσεις που θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγάζει το χειμώνα υποδεχόμενος «στη δική του αγκαλιά» άλλη μία επιτυχία.

Το πέμπτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single που προκύπτει μέσα από τον καινούριο δίσκο επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι το «Στη Δική Μου Αγκαλιά».

Ένα τραγούδι σε μουσική – στίχους του Λευτέρη Κιντάτου που θα ξεχωρίσει όπως και τα προηγούμενα. Το «Στη Δική Μου Αγκαλιά» και το CD του «Όσα Νιώθω» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here