Γuμνός άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της γειτόνισσας του και την βίασε μπροστά στα παιδιά της

  Συνελήφθη ώρες αργότερα ενώ κρυβόταν (ακόμα γuμνός) κάτω από ένα φορτηγό

  0
  14

  Ένας 42χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμα της γειτόνισσάς του, την ανάγκασε να γδυθεί και την βίασε μπροστά στην 12χρονη κόρη της και στον 6χρονο γιό της.

  Ο Bryce Scott μπήκε γuμνός στο σπίτι στις 4 τα ξημερώματα με σκοπό να την κακοποιήσει σeξουαλικά. Η γυναίκα, που είναι μετανάστρια, μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή. Κατάφερε να σωθεί όταν έδωσε το τηλέφωνό της στην κόρη της και της είπε στα αραβικά να καλέσει την αστυνομία. Το διαμέρισμα του Scott βρίσκεται στο πάνω πάτωμα, όπου ζει με τα δυο παιδιά του και την μητέρα του.

  Οι γείτονες δήλωσαν πως ο Scott γνωριζόταν με την γυναίκα και πως τα παιδιά τους έπαιζαν μαζί στην αυλή τον τελευταίο καιρό.

  Μόλις ο Scott αντιλήφθηκε πως η 12χρονη κόρη κάλεσε την αστυνομία, έφυγε από την πίσω πόρτα και κρύφτηκε κάτω από ένα φορτηγό, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι.

  Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο ίδιο σημείο μερικές ώρες αργότερα, ενώ ήταν ακόμα γuμνός. Οι γείτονες σοκαρισμένοι, περιέγραψαν τον Bryce Scott σαν έναν «καλό» άνθρωπο, που κυκλοφορούσε συχνά με τα παιδιά του.

  Μια γειτόνισσα δήλωσε: «Μας λένε συνέχεια πως πρέπει να γνωρίζουμε τους γείτονές μας, αλλά ποιος πραγματικά γνωρίζει τους γείτονές του;», είπε και συνέχισε, «Αν δεν μιλάς μαζί τους συχνά, τότε δεν τους γνωρίζεις καθόλου».