Δύο συλλήψεις για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

0
21
Δύο πρόσωπα ηλικία 51 και 22 ετών, συνελήφθησαν χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. 
Γύρω στις 6.45μ.μ. χθες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα, σε δρόμο στη Λάρνακα, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας). Με την ανακοπή του οχήματος, ο 22χρονος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν να τον ανακόψουν.
Κατά τον σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 51χρονου, ποσότητα κάνναβης, βάρους 14 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3 γραμμαρίων περίπου.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία των δύο, στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας μικρός λαμπτήρας, ο οποίος περιείχε ίχνη καμένης ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη.
Εναντίον του 51χρονου και του 22χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.