«Αυτο-αποθεώνεται» ο Τραμπ: Πριν ακόμα αναλάβω, ο λαός βλέπει «μεγάλα πράγματα»

  0
  20

  «Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ο Θεός» είχε υποσχεθεί και το κάνει…

  «Θα είμαι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας που έπλασε ο Θεός» δήλωνε την περασμένη εβδομάδα, κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ -και φαίνεται πως συνεχίζει στο ίδιο «μοτίβο».

  «Θα δημιουργήσουμε θέσεις απασχόλησης. Είπα ότι θα γίνω ο μεγαλύτερος δημιουργός απασχόλησης που έχει δημιουργήσει ποτέ ο Θεός. Το πιστεύω αληθινά» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Τραμπ, ο οποίος είχε συνεχίσει, απαριθμώντας διάφορους ομίλους που έχουν δεσμευθεί να εντείνουν τη δραστηριότητά τους στις ΗΠΑ.

  «Υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή, μια ατμόσφαιρα που πολλοί μου λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί ποτέ πριν» τόνιζε επίσης.

  Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, που ετοιμάζεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου, περίπου… αυτο-αποθεώνεται, καθώς, όπως γράφει σε δύο ξεχωριστές του αναρτήσεις, οι Αμερικανοί βλέπουν ήδη «μεγάλα πράγματα» από εκείνον.

  Και αυτό, όπως υποστηρίζει, καθώς ο ίδιος ήδη «φέρνει δουλειές πίσω στις ΗΠΑ (πριν ακόμα αναλάβει την προεδρία), με όλες τις νέες αυτοκινητοβιομηχανικές μονάδες που γυρίζουν στη χώρα και με την τεράστια εξοικονόμηση από τις μειώσεις δαπανών στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που διαπραγματεύτηκε»…