“Αυτή είναι η διαφορά μας” το νέο single της Δέσποινας Βανδή

0
44

Μετά τις τελευταίες της μεγάλες επιτυχίες “Πέρασα να δω” και “Τα κλειδιά“, η Δέσποινα Βανδή μας δηλώνει πως “Αυτή είναι η διαφορά μας“.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια σε μουσική των καταξιωμένων δημιουργών όπως η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Γιάννης Δόξας, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Αγγελική Μακρυνιώτη, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Τάκης Μπουγάς, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Νίκος Σαρρής, ο Σταύρος Σταύρου, ο Λάζαρος Τίτος, ο Γιάννης Φρασέρης και την μοναδική ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή.

Την επιμέλεια της παραγωγής έχει κάνει ο Γιάννης Δόξας.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται τα ήδη αγαπημένα “Μια ανάσα μακριά σου”, “Το μαξιλάρι” και “Για κακή μου τύχη”, “Πέρασα να δω”  και “Τα κλειδιά” τα οποία παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας κι έχουν ξεχωρίσει από το κοινό.

Το “Αυτή είναι η διαφορά μας” πρόκειται για μία ρυθμική μπαλάντα σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Ένα τραγούδι για τον μονόπλευρο έρωτα, όπου μόνο ο ένας από τους δύο προσπαθεί να τον κρατήσει ζωντανό στη στιγμή της “κρίσης”.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον ομώνυμο δίσκο της Δέσποινας Βανδή και κυκλοφορεί από την Heaven music.

Άκουσε το: