“Τα Σπάσαμε” με το νέο video clip του Άρη Μακρή

0
15

O Άρης Μακρής που έγινε γνωστός από το δημοφιλές boy band “Boys and Noise” κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Τα Σπάσαμε” το οποίο υπογράφει ο δημιουργός των επιτυχιών Γιώργος Παπαδόπουλος. Σήμερα κυκλοφόρησε και το video clip του νέου τραγουδιού, στο οποίο κυριολεκτικά ο Άρης Μακρής και “Τα σπάσανε”.

Ο πολυτάλαντος  Άρης Μακρής, ερμηνεύει ένα δυναμικό τραγούδι για την σύγχρονη αγάπη που ξεχωρίζει τόσο σε στίχους, όσο και σε μελωδία. Έχοντας διακριθεί για το ταλέντο του στο μιούζικαλ, για τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας καθώς και παρουσιάζοντας δείγματα της προσωπικής του δισκογραφικής δουλειάς, τώρα ξεκινά μια νέα σημαντική συνεργασία που τελεί υπό τη στέγη της Panik Records και της Criminal Music. Με αυτή τη συνεργασία σηματοδοτείται μια νέα δημιουργική εποχή για τον πολλά υποσχόμενο και αγαπημένο καλλιτέχνη Άρη Μακρή.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, από τους πιο σημαντικός μουσικοσυνθέτες αυτή τη στιγμή, με αμέτρητες επιτυχίες, σε συνεργασία με την Panik Records, και στηρίζοντας έμπρακτα τους ταλαντούχους δημιουργούς και καλλιτέχνες, συστήνουν τη Criminal Music, τη νέα εγκληματική μουσική οργάνωση!

Τα σπάσαμε – Άρης Μακρής